Privacy

Introductie

Deze site valt onder het recht en de regels van Nederlandse wetgeving en wordt gehost vanuit Nederland. Deze site is eigendom van en wordt onderhouden door Franq Productions, en alle vragen m.b.t. privacy moeten in eerste instantie gesteld worden via het contactformulier.
Elke vorm van privacygevoelige informatie die getoond wordt op publieke gedeelten van deze site kan na een onderbouwd verzoek via het contactformulier worden verwijderd.

Google advertenties

Bij je bezoek aan deze website worden Google-advertenties weergegeven. Google kan informatie gebruiken over je bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en diensten waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Overigens maakt Google nooit gebruik van je naam, adres, e-mail of telefoonnummer.

Sinds kort doet Google ook aan ‘op interesses gebaseerd adverteren’. Daarmee kunnen adverteerders advertenties weergeven op basis van eerdere interacties van jouw kant, zoals bezoeken aan websites van de betreffende adverteerder. Ook kunnen adverteerders je bereiken op basis van je interesses. Om je interesses vast te stellen bekijkt Google welke typen webpagina’s je hebt bezocht in het gehele inhoudsnetwerk van Google. Als je bijvoorbeeld een aantal cultuurpagina’s hebt bezocht, word je toegevoegd aan de interessecategorie ‘cultuurliefhebbers’.

Andere advertenties

Op de website worden ook andere advertenties dan van Google weergegeven. Door je browservoorkeuren aan te passen, voorkom je dat voor die advertenties cookies worden bewaard.

 

Meer weten?

Wil je meer wilt weten over dit onderwerp, klik dan op deze link.